ISPOVEST ŠOKIRANE OLIVERE JEVTIĆ, POSLE NAPADA! Motiv, verovatno psihička nestabilnost napadača – nasilnika (VIDEO)

Šta se sve može desiti ljudima, šta možemo za života doživeti to niko nije svestan, niti može unapred da zna, ali ovakav čin, pokvaren zvrski napad laktom i sa leđa, pred kamerama, stvarno malo ko može da zamisli ! VEST DA JE U TOKU TRKE NAŠA POZNATA ATLETIČARKA NAMERNO „PIKIRANA“ I FIZIČKI NAPADNUTA, KAO BOMBA JE ODJEKNULA ŠIROM SPORTSKOG SVETA i skoro svi mediji su je preneli !

OLIVERA JEVTIĆ I DALjE JE U ŠOKU ali priča za medije svoje viđenje, šta je sve doživela, kako se osećala, u kakvom je sada zdravstvenom stanju…

Na 10 kilometara u okviru maratona u Sofiji, OLIVERU je oborio muškarac koji je utrčao na stazu. Nije prošlo ni 24 sata počinioc je uhapšen. U pitanju je Bojan Vačev, od ranije poznat policiji. Snimak možete pogledati u nastavku.

Olivera je u rodno Užice stigla iz Sofije u nedelju uveče, a posle svih urađenih pregleda, kontrola i odmora, za medije izjavljuje:

„Već u ponedeljak ujutro obavila sam brojne lekarske preglede, urađeni su snimci glave i kuka. Uprkos bolovima, pokazalo se da ništa nije polomljeno i to je dobra vest. Rečeno mi je da mirujem još 24 časa i da su prognoze dobre. Nažalost, za mene kao profesionalnog sportistu, tu je i ona loša vest: moram odustati od novembarskog nastupa u maratonu, jer povrede iako ne toliko teške, nisu nešto sa čime se trče ta 42 kilometra – objašnjava Olivera.

– To je bila šansa da izborim plasman za naredne Olimpijske igre. U ovom trenutku nije poznato da li će biti još prilika za to, jer imamo najave da ih iduće godine neće biti. „

– „Telefon se usijao. Objašnjavam svima da sam prošlog meseca imala parcijalnu rupturu lista, da sam se taman oporavila za nove dobre rezultate… Ali šta je tu je. Dobila sam i snimke napada, gledam ih i vidim da je ovaj čovek ciljano na mene nasrnuo. Sakrio je i broj na dresu – dodaje Olivera.

– „Motiv su verovatno psihička nestabilnost ovog čoveka ili visok nagradni fond.“

– Udario me je s leđa na samom startu trke. Otišla sam na sofijski maraton, da istrčim 10 kilometara, kao trening za novembarsku punu deonicu. Kada sam osetila udar, poletela sam prema zemlji ali sam, na moju sreću prvo udarila u leđa takmičara ispred mene. Da nije bilo tako, povrede bi bile teže. Po snimku bih rekla, da je napadač umesto atletike „trenirao“ ovaj napad. Deluje kao da je „pikirao“ trenutak i ugao napada – ističe Olivera.

 Sada se već osećam malo bolje povodom svega, jer trajnih posledica, kao što sam rekla, makar onih zdravstvenih, neće biti iako sam posle udara na kratko ostala bez svesti.

– Svašta sam prošla, pa ću proći i ovo. Važno je da je glava na mestu. Neću ga tužiti, hrišćanski je praštati. Volela bih samo da ga pitam zašto je to uradio – zaključila je Olivera.

POTRAGA za napadačem bila je ozbiljna i temeljna, a bugarski mediji su oštro osudili incident.

– Dogodio se neviđen slučaj agresije na jednom sportskom događaju, od strane jednog učesnika prema drugom. Izvršen je sa umišljajem, što snimci pokazuju. Napadnuta je Olivera Jevtić, učesnica šest olimpijskih igara i najveći favorit za pobedu u ovoj trci – objavljeno je u jednom od medija.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

rezultati