ŠOK IZJAVE M. OLBRAJT: “Džo Bajden je bombardovao Srbiju zbog posvećenosti miru na Kosovu; AKO POBEDI PONIŠTIĆE SVE DOGOVORE” ! IZBORI USA

Madlen Olbrajt (engl. Madeleine Korbel Albright), bivša državna sekretarka SAD, učestvovala je večeras na onlajn okruglom stolu o budućnosti Kosova kojim je predsedavao Eliot Engel, Albanski lobista.

Američke patriote su pravi prijatelji Albanaca” – poručila je odlučno Olbrajtova.

Zatim nastavlja šokantan niz izjava : “Kampanja koju je vodio Bil Klinton bila je uspešna, a Džo Bajden je mobilisao zemlje u NATO bombardovanju Srbije. Vreme je da se prekine neuspešan pristup Trampove administracije Kosovu. Ako pobedi, Bajden će poništiti Trampov dogovor sa Srbijom i Kosovom!

Uverena u pobedu Džoa Bajdena na izborima koji se održavaju za 3 dana, tvrdi da će već sledeće nedelje, čim pobedi na izborima, poništiti neuspešan dogovor Donalda Trampa sa Srbijom i Kosovom!

Ističe i da je lažna država Kosovo „test demokratije“ za ceo svet!

Olbrajtova naglašava da veće angažovanje albansko-američke zajednice može pomoći u „izgradnji mira i prosperiteta za sve“.

– Cilj je bio 1998-1999. ujediniti svet oko demokratskih principa i posvećenosti miru. Kampanja koju je vodio Bil Klinton bila je uspešna. Džo Bajden je mobilisao zemlje u NATO bombardovanju Srbije, članovi Kongresa predvođeni Eliotom Engelom (albanski lobista) pokazali su veliku posvećenost… Sada je vreme da se već sledeće sedmice ponovo uspostavi posvećenost nakon četiri godine neuspeha i pristupa Trampove administracije Kosovu i Srbiji. Kosovo i dalje ostaje test za demokratiju, ali uz veliko zalaganje prijatelja u Kongresu i albansko-američke zajednice, oni mogu pomoći u izgradnji mira i prosperiteta za sve. Američke patriote su pravi prijatelji Albanaca – zaključila je večeras Olbrajtova.

Podsetimo se Tramp se na izborima 3. novembra suočava sa “demokratskim izazivačem” Džoom Bajdenom. Zabeležena je najveća izlaznosti na izborima u SAD u periodu dužem od jednog veka,a na glasanje su za sada u većem broji izašle demokrate, koje su sklonije glasanju putem mejla. 

Podaci sa Univerziteta na Floridi, pokazuju da je za izbore 2020. u SAD do sada glasalo preko 90 miliona birača!

Šta Vi mislite da li će ga Bajden pobediti ??

Leave a Reply

Your email address will not be published.

rezultati