PREMINUO JOŠ JEDAN VELIKI GLUMAC, OPRAŠTAMO SE I OD BORISA KOMNENIĆA

Glumac najpoznatiji po ulozi ” Guze” iz čuvene serije “Bolji život” – Boris Komnenić preminuo je posle teške bolesti u 64. godini života.

Rođen je 29. marta 1957. godine u Puli.

Ostaće upamćen po filmskim i televizijskim ostvarenjima-naslovima u preko 70, u kojima je igrao i imao zapažene uloge : “Tajvanska kanasta”, “Bal na vodi”, “Špadijer jedan život”, “Gore dole”, “Vratiće se rode”, “Miris kiše na Balkanu”, “Sinđelići”, “Apofenija”, “Kad porastem biću kengur”…

Priznanje „Raša Plaović“ Narodnog pozorišta u Beogradu dobio je 2010. godine povodom 142. rođendana nacionalnog teatra.

Kolege glumci opraštaju se sa dirljivim rečima od velikana srpskog glumišta.

Goricu Popović veoma je potresla smrt kolege, te je istakla koliko joj je teško zbog njegovog odlaska. 

– Duboko sam potresena. Otišao je jedan sjajan glumac i divan čovek, umetnik osobenog izraza, duhovit na poseban način, omiljen kod kolega i publike. Naizgled ćutljiv, kad bi progovorio, bilo je to sažeto, pametno i duhovito. Veliki je ovo gubitak za njegovo Narodno pozorište i za sve nas – izjavila je poznata glumica. 

I Svetlana Ceca Bojković za Kurir je istakla koliko je potresla vest o njegovoj smrti

– Tužne vesti i gubici dragih i vrednih ljudi sustižu nas iz dana u dan. Nažalost, pre vremena nas je napustio i Boris Komnenić, divna i posebna ličnost i sjajan glumac! Svojom duhovitošću, šarmom i britkom ineligencijom i širokim obrazovanjem osvajao je sve nas njegove kolege. Uz veliku tugu, pamtićemo ga do našeg kraja – istakla je slavna glumica. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

rezultati