POLITIČKI SKANDAL NA SEDNICI UN – UĆUTKAN PREDSTAVNIK RUSIJE !!

Predstavnik Rusije pri Savetu bezbednosti UN ~ Dmitrij Poljanski danas je na sednici ućutkan i prenos je PREKINUT jer je rekao da je nepoštovanje od strane predstavnika Albanaca sa Kosova i Metohije koji sednici prisustvuju personalno.

Takođe, ruski predstavnik je istakao da je Ruska Federacija saglasna sa govorom šefa srpske diplomatije Nikole Selakovića.

Predstavnik Rusije je upozorio i na zahteve lažne države da se ujedini sa Albanijom, a potom je Poljanski zatražio da predstavnica Prištine promeni ili ukloni zastavu tzv. Kosova jer, kako je naglasio, ono nije opštepriznata država, da bi to bila “kap koja je prelila čašu” i prenos je utom prekinut tj. prenos sednice Saveta bezbednosti UN o KiM prekinut je u trenutku dok je govorio predstavnik Rusije Dimitrij Poljanski.

– Morali smo da napravimo pauzu da bismo raspravili nastalu situaciju. Ruska Federacija i većina država SB UN ne priznaju nezavisnost tzv. Kosova. Prikazivanje “zastave” nepriznatog entiteta nije prihvatljivo – rekao je Poljanski. 

video na linku:http://www.tanjug.rs/flv/mov/1304_un_kosovo_prekinut.mov

IZVOR TANJUG

Kako saznajemo Sednica Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija o KiM nastavljena je danas nakon kratkotrajnog prekida, zbog spora oko isticanja zastave tzv. države Kosovo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *