OD ORDENA DO OMČE ! ISELJEN PUKOVNIK SA PORODICOM IZ STANA, UHAPŠENI SU BROJNI AKTIVISTI … INFO

Ovakva drama se skoro ne pamti! Posle pretnje vešanjem konopcem pred svima, opsadom velikih policijskih snaga, u uniformama i u civilu, pored vatrogasaca, hitne pomoći, VOJNE POLICIJE, brojnih aktivista, okupljenih komšija…itd. iz petnaestog puta ISELILI SU PRINUDNO PORODICU LALOVIĆ sa Novog Beograda.

Porodicu Lalović iselilu su iz doma u ulici Vespučijevoj 24, danas oko 15 časova. Ovo nije samo jedna tužna priča u nizu, tragična za jednu porodicu, već je bitno napomenuti da se radi o ODLIKOVANOM PUKOVNIKU KOJI SE BORIO ZA NAŠU ZEMLJU, a kako je najavljivao tokom ranijih dolazaka izvršitelja i policije na vrata, pokušao je danas pred svima da se ubije.

Brojni okupljeni aktivisti organizacije “Krov nad glavom” saopštili su da je „pukovnik Gojko Lalović nezakonito oteran u penziju jer je ukazao na malverzacije u poklanjanju i dodeli vojnih stanova“, kao i da „šest sudskih presuda koje su poništile sva akta o penzionisanju i proglasila ih nezakonitim nisu imala uticaja na Ministarstvo odbrane da ga vrate na radno mesto“.

„Umesto toga, žele da mu otmu i jedini krov nad glavom“, navedeno je u saopšenju.

Tom prilikom policija je odvela tj. privela i pet aktivista Združene akcije Krov nad glavom koji su zadržani u policijskoj stanici Novi Beograd i koji su dali svoje izjave, saopštila je Združena akcija Krov nad glavom.

Snimci i potresne slike kruže internetom pre svega društvenom mrežom FB, na kojima se jasno vidi odlikovanje PUKOVNIKA LALOVIĆA a i omča oko vrata kada je hteo danas zbog iseljenja da se ubije pred svima !

Leave a Reply

Your email address will not be published.

rezultati