DOK MAKRON JAVNO PODRŽAVA TZV KOSOVO, AMERIKA NAORUŽAVA ISTO SA “CRNIM SOKOLOVIMA”

Kako saznajemo Zapadni sponzori i saveznici ovih dana naoružavaju Kosovske bezbednosne snage što predstavlja povećan bezbednosni rizik koji može da dovede do novog kršenja međunarodnog prava, pa i eventualnih nasilnih akcija.

Njihova snaga se ogleda u vojno-političkom savezništvu sa moćnim državama Zapada, sponzorima i pristalicama širom Sveta.

U prilog tome govori i činjenica da AMERIKA “ŠALJE” PRIŠTINI CRNE SOKOLOVE – poznate helikoptere Black Hawk sa DRONOVIMA -KAMIKAZAMA, a kao i to da je predsednik Francuske ~ Emanuel Makron (Emmanuel Macron) izjavio večeras u Parizu da će njegova zemlja nastaviti podršku Kosovu i istovremeno je pozvao Kosovo i Srbiju da pronađu rešenje i postignu sporazum što pre.

Vrlo je moguća i poseta Makrona KOSOVU tj. da će se odazvati pozivu PREMIJERA KURTIJA.

Kako prenose prištinski mediji, Makron je novinarima zajedno sa premijerom Kosova ~ Aljbinom Kurtijem, pred početak razgovora, rekao da su narod i rukovodstvo Kosova kao i sve zemlje Zapadnog Balkana zainteresovani za Evropsku uniju.

„Pozivam Kosovo i Srbiju da se kao Evropljani angažuju u postizanju sporazuma i pronalaženju kompromisa“, rekao je predsednik Francuske.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

rezultati