KRIVOKAPIĆ UŽIVA U BEOGRADU, OBIŠAO JE HRAM, KULU BEOGRAD, CENTAR I RESTORANE – INFO

Krivokapić večeras završava dvodnevnu posetu Srbiji. On se ranije danas odvojeno sastao sa predsednikom i premijerkom Srbije, Aleksandrom Vučićem i Anom Brnabić, i predsednikom parlamenta Ivicom Dačićem.

Svakako ekonomija je bila najavažnija tema o kojoj se razgovaralo, ali i zajednička saradnja dve bratske zemlje.

Premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić završio je zvanični deo posete Beogradu – koja je ocenjena kao otvorena i konstruktivna i započeo turistički obilazak Beograda i njegovih znamenitosti. Može se reći da je uživao u svakom trenutku jer mu je priređen doček što, kako navode zvaničnici, nije ni za ijednog stranog gosta do sada.

On je obišao danas obnovljen Hram Svetog Save u Beogradu sa šefom srpske diplomatije Nikolom Selakovićem.

Kasnije je i predsednik Vučić najavio da će nakon obilaska imati radnu večeru sa dvojicom premijera – Krivokapićem i sa premijerom Albanije ~ Edijom Ramom koji je doputovao večeras takođe u Beograd.

Na večeri vodiće se razgovarati i o infrastrukturnim projektima. Oba premijera, crnogorskog i albanskog, predsednik Srbije ~ Aleksandar Vučić poveo je večeras da vide Kulu Beograd, na BEOGRADU NA VODI. On se pohvalio na svom Instagram profilu :

„Dobrodošli u Beograd dragi prijatelji“, napisao je Vučić na Instagramu uz video snimak obilaska Kule Beograd. A post

shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav).

Na kraju večeri Vučić i Brnabić predstavili su srpska vina Rami i Krivokapiću, uz večeru u restoranu i uz zaključak cele posete : “Naše prijateljstvo je prijateljstvo za budućnost celog regiona – napisao je Vučić na Instagramu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

rezultati