U SUSRETU 43. SAJMU TURIZMA, KOJI JE PLANIRAN ZA 24 – 27. FEBRUAR 2022. INFO

43. po redu Međunarodni sajam turizma, najznačajnija turistička i sajamska priredba, zaštitini znak grada Beograda, planiran je za 24 – 27. februar 2022. na Beogradskom sajmu.

Potreba ljudi da se sastaju i putuju posle karantina, zatvaranja, zabrani i pandemije izazvane covidom 19. veća je nego ikada.

Pravi izazov, bolje rečeno ZEMLJOTRES zadesio je turističko tržište, usled svetske zdravstvene krize, koja je najviše pogodila upravo turističku privredu. Sa druge strane, turizam je pokazao svoju održivost i pronašao model i mere u kojima će turisti, poštujući preporuke zdravstvene zaštite, moći i dalje da putuju.

Sajam turizma biće usmeren ka oporavku i obnovi turističkog ambijenta, kao i promociju trendova i inovacija koje će
oblikovati budućnost turističke industrije. S
a sajmom će krenuti talas nove energije, a kroz uspostavljanje kontakata
i umrežavanje učesnika, trasiraće se pravac ostvarivanja boljih poslovnih rezultata.

Očekujte i ove godine 2022. najveće i najznačajnije turističke agencije, saveze, organizacije, hotele, turističke centre,
vazduhoplovne kompanije, međunarodne tur-operatore, takođe manifestacije koje će se istovremeno odvijati (12. Međunarodni sajam vina BEOWINE 25 – 26. februara, 17. Međunarodni sajam hotelsko-ugostiteljske opreme HORECA-OPREMA i 17. Sajam suvenira 24 – 27. februara) …itd.

Verujemo da će predstojeći Sajam turizma biti održan i podjednako uspešan kao prošlih godina.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

rezultati