JOŠ VEĆI ŠOK: NOVAK NEĆE MOĆI NIGDE DA IGRA, JER NIJE VAKCINISAN! SPONZOR – LAKOST MU OTKAZUJE SARADNJU ?

Novak Đoković je deportovan iz Australije, u pratnji policije, a izveden je iz pritvora, sa kaznom zabrane ulaska u zemlju na 3 GODINE, o čemu smo pre svih pisali o tom ishodu i znali za isti.

Đoković je na beogradski aerodrom „Nikola Tesla“ sleteo danas u 12.16 časova letom iz Dubaija, gde je prethodno doleteo iz Melburna.

Majka srpskog tenisera Dijana Đoković istakla je da Novak neće davati izjave za medije narednih dana, potvrdio je Tanjug.

Nekako smo jedva prihvatili taj AUSTRALIJAN OPEN, međutim odmah po sletanju u Beograd, pojavila se informacija da za sledeći zakazan – ROLAN GAROS, drugi grend slem turnir sezone, koji će u Parizu početi 22. maja važe ista pravila i takođe će biti DEPORTOVAN NOVAK ĐOKOVIĆ, AKO BUDE POKUŠAO DA UĐE NEVAKCINISAN U ZEMLJU.

Ovu odluku u vezi sa francuskim sportom Parlament te zemlje izglasao je u ovu sada nedelju. Ministarka je na Tviteru kratko potvrdila da će se ta nova mera odnositi na sve sportove.

Predsednik Teniskog saveza Francuske Žil Moreton istakao je da sistem „medicinskih izuzeća“ neće biti moguće organizovati na Rolan Garosu.

Koliko smo obavešteni po pisanju svetskih medija i praćenja duštvenih mreža, SVI VEĆI I GREND SLEM TURNIRI, tražiće da NOVAK TJ. SVI SPORTISTI vlastima pruže potvrdu o vakcinaciji pri ulasku u zemlju.

Ovaj Novakov negativan korak unazad svakako da će imati posledice i po njegovu dalju karijeru, a po najviše će se ogledati u saradnji i sponzorstvima. Lakost proizvođač sportske odeće NAJAVIO JE “RAZGOVOR SA NOVAKOM I RASKID UGOVORA” zbog novonastale situacije.

„Australijske vlasti su ukinule vizu Novaku Đokoviću i zbog toga on nema pravo nastupa na Australijan openu. Zbog toga ćemo prvom prilikom stupiti u kontakt sa Novakom Đokovićem kako bismo zajedno prošli kroz sve što se dogodilo u Melburnu. Svima želimo odličan turnir i zahvaljujemo se organizatorima na svemu što su učinili da se turnir održi bezbedno za sve učesnike“, stoji u saopštenju Lakosta.

Kako spekulišu francuski mediji, čuveni proizvođač sportske i druge odeće razmatra raskid finansijski bogatog ugovora sa prvoplasiranim na ATP listi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

rezultati