PESKOV OTKRIO ISTINU O PUTINU I NJEGOVOM ZDRAVSTVENOM STANJU !

Početkom marta zapadni mediji, Pentagon, obaveštajci …. svi su se bavili PUTINOVIM IZGLEDOM I ZDRAVLJEM.

Tada su PENTAGON, svetski mediji – Dajli star, CIJA ….tvrdili i PRENELI VEST da je ruski predsednik – Vladimir Putin, oboleo od terminalnog raka creva i da navodno umire.

Oni navode da prepoznaju simptome i Putinovo “naduveno lice” što je siguran znak da uzima lekove za hemoterapiju ili steroide. Prema njihovim navodima PUTIN ima termalni kancer, što je i IVENSA MEDIA GROUP prenela kako su oni iznosili spekulacije. https://www.vesti-online-portal.in.rs/blog/2022/03/08/obavestajci-iz-pentagona-tvrde-putin-je-tesko-bolestan-ima-rak-evo-zasto-je-napao-ukrajnu-info/

Pre dve nedelje su objavili i navodne informacije o tome da ruski predsednik Vladimir Putin ima čak i Parkinsonovu bolest ili demenciju.

Navodno pričalo se i navodili su zapadni obaveštajci da je Putin 2020. godine posetio šefa Nacionalnog medicinskog istraživačkog centra za endokrinologiju, Ivana Dedova, gde radi i njegova najstarija ćerka Marija. Dedov je predsedniku ispričao o visokoj učestalosti raka štitne žlezde i govorio o novom hormonskom leku koji se bori protiv metastaza nakon operacije. Putin se tada raspitivao i za mogućnost oporavka od raka.

“Mogućnost oporavka je od 95 do 98 odsto “, upitao je tada Putin, na što su mu je Dedov odgovorio potvrdno.

Danas je u Putinovo ime morao da izađe sa informacijama i portparol Kremlja Dmitrij Peskov sa pravim informacijama.

– Sve su to laži i fikcije – poručio je samo kratko Peskov.

A na “laži i fikcije” morao je da progovori i predsednik Belorusije – Aleksandar Lukašenko, prenevši da je dugogodišnji šef Kremlja sportista i potpuno zdrava osoba, u boljoj formi nego ikada.

Mi verujemo i da je Putin naišao na neke prepreke u životu, da će uspešno savladati iste u što kraćem mogućem roku.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

rezultati